

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه دسرپاناکوتاشکلاتی
خامه ۱و۱/۴ پیمانه
شیر ۱و۱/۸ پیمانه
ورقه ژلاتین ۳ عدد
شکر ۱و۱/۲ ق غ
شکلات تلخ خرد شده ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱/۲ ق چ
ژلاتین را در کاسه ای با کمی آب سرد بریزید و ده دقیقه صبر کنید تا نرم شود
شیر و خامه و شکر و وانیل را روی حرارت کم گذاشته هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود ژلاتین های حل شده را به مواد بیفزایید دسر را در ظرفهای مورد نظر ریخته دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بیندد
| نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ۶۴ در 1399/10/16 ساعت 09:45:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید